Vårens største motorsykkelturné kommer
til Outdoormotor Tynset AS 19. mai
kl. 12.00 – 19.00

Årets nyheter og Hondas største modeller kommer snart til Outdoormotor Tynset AS!

En trailer fullastet med Honda-motorsykler skal kjøre fra forhandler til forhandler landet rundt i to måneder. Dermed vil alle som ønsker få mulighet til å ta Honda-nyhetene i nærmere øyesyn, og ikke minst, teste drømmesykkelen.

– Verdens største motorsykkelprodusent har mange nyheter i 2022. Det er disse som nå skal ut på veien, forteller Anton Vestavik i Honda MC Norge.

Prøvekjøring og lokale aktiviteter

Årets Roadshow som går fra 1. april til 27. mai besøker 22 forhandlere over hele landet. Traileren som kjører fra sted til sted har med seg 25 motorsykler, både tunge og lette.

Disse blir tilgjengelige for prøvekjøring.

I tillegg blir det markedstorg med gode tilbud på utstyr til motorsykkel, enkelte forhandlere vil også ha matservering og andre innslag. Det er bare å glede seg!

Les mer på hondaroadshow.no

– Det å kunne presentere
et så stort modellspekter
med fantastiske sykler fra Honda
som alle kan få prøve,
er helt fantastisk!

Anton Vestavik i Honda MC Norge

Les mer på facebook

Vær tidlig ute!

MC-bransjen opplever som mange andre bransjer nå forsinkelser både i produksjon og levering. Derfor oppfordres alle som ønsker seg ny sykkel til 22-sesongen om å være tidlig ute med bestillingen. Det som er sikkert er at lageret vil tømmes i år, som i fjor.

– Tilgangen på sykler er en utfordring. Produksjonskapasiteten på fabrikkene er ikke optimal. I tillegg byr forsinkelser knyttet til transport på problemer. Men vi får et bra antall Honda-sykler i år og ser for oss at vi skal kunne tilby markedet godt med sykler. Men det er viktig å være tidlig ute slik at du kan sikre deg drømmesykkelen din!