Vinteren er reddet

* Tilbud inkl. mva. Gjelder alle Sportsman-modeller (ikke barnemaskiner). Monteringskostnader kan tilkomme. Vi reserverer oss for utsolgte varer, trykkfeil og prisjusteringer.
Kan ikke kombineres med andre tilbud. Gjelder til 30.11.2020. Kostnad for vinsj legges til på noen modeller. Maskinen på bildet har montert ekstrautstyr.
Pris Sportsman 570 fra 82875 kr inkl. mva.

GLACIER PRO® PLOGFESTE

Glacier® Integrated Plogfeste sørger for sikkert feste av plogbladet til plogrammen på din ATV. Fest til plogbladet, kjør det opp og det låser på plass. Det er nøkkelen til å fullføre plogsystemet på en Polaris® ATV. Dens enkle, sterke design gjør at din ATV er klar for snø og tøffere utfordringer.

ROBUST PLOGRAMME

Glacier® PRO Plogramme er designet for å gjøre Polaris® Sportsman® ATV til en mer effektiv plogmaskin. Den smarte, effektive designen gir mulighet for bruk av høyere blader og bidrar til å gjøre plogen mer manøvrerbar. Den støtter ekstra Polaris® plog-tilbehør, noe som gjør det enkelt å oppgradere.

POLARIS® PLOGBLAD 60

Med dette 60-tommers snøbladet, vil du kutte store plogingsjobber ned til størrelse raskt og enkelt. Polaris-konstruksjonen sikrer at dette brede, robuste bladet monteres enkelt og sikkert på enhver Polaris plogramme. For forbedret allsidighet og ytelse, sjekk ut Polaris Engineered plogtilbehør. Plogbladet krever en plogramme og monteringsfeste/plogfeste for et komplett plogsystem.

Plogfeste Polaris Sportsman 2021