Årets bedrift: Tynset Bil og MC er kåret til årets bedrift på Tynset. Tidligere i år ble bedriften sertifisert som miljøfyrtårn F.v. ordfører Merete Myhre Moen, bedriftens ansatte Haakon Skjetne, Knut Bjørkeng, Bjørn Erik Oddlien, Roar Nilsen, Hilde Vestad og Roar Bangen, sertifisør Hege Hovd og avdelingsingeniør Hilde Aanes. Foto: Eirik Røe

 

Årets bedrift er opprettet av Nordea og utdeles årlig i forbindelse med Tynset Mart`n. Formålet med prisen er å gi en anerkjennelse til bedrifter og andre virksomheter som gjennom sin aktivitet har bidratt til å fremme næringslivet i Tynset.

I år går prisen til Tynset Bil og MC AS. Juryen har lagt vekt på at vinneren, i tillegg til å drive godt,  har vært offensiv for å få til mer aktivitet og flere arbeidsplasser.

I begrunnelsen heter det:

“Tynset Bil og MC AS leverer varer og tjenester til privatpersoner, landbruket, entreprenører, kraftselskaper og offentlig sektor. De selger blant annet ATVer, UTVer, snøscootere, MCer og er forhandlere av kjente merkevarer som Polaris, Honda, Vespa med flere.

Selskapet ble startet i 2001 og har hovedkontor i Elvegata på Tynset. Bedriften vektlegger faglig kompetanse og kvalitet, personlig kontakt og stor grad av service. De er seks ansatte samt en lærling og vi i 2018 få en omsetning på 22 millioner kroner.

Bedriften har opparbeidet seg et godt omdømme blant sine kunder. De har klart å levere sine tjenester slik at både små og store kunder føler seg ivaretatt. Juryen har lagt merke til bedriftens lidenskap for det de holder på med. De utvikler seg stadig med blant annet netthandel og nye lokaler. Tynset Bil og MC representererer en av mange dyktige bedrifter innenfor handel på Tynset. De er viktige bidragstytere i utvikling av kompetanse og arbeidsplasser i regionen vår.”

Det er 37. gang Nordea deler ut prisen til Årets bedrift på Tynset. I fjor gikk prisen til Østa Elektro AS og året før til Brødrene Harsjøen.

 

Her er hva Østlendingen skriver:

Roar og Knut leder årets bedrift på Tynset: – Vi satt ikke og ventet på prisen

PRISVINNERE: Daglig leder Roar Nilsen (til venstre) og Knut Bjørkeng ved Tynset Bil & MC Foto: Jan Kristoffersen

Av Jon Iver Grue

Publisert:01. oktober 2018, kl. 10:14

– Gledelig, men vi satt ikke akkurat og ventet på prisen. Det sier daglig leder Roar Nilsen om at Tynset Bil & MC er kåret til Årets Bedrift på Tynset.

Dette er den 37. gangen at Nordea Bank på Tynset deler ut prisen.

Fremmer næringslivet

Juryen mener at virksomheten oppfyller forutsetningene som er stilt i statuttene for prisen. Nemlig at bedriften gjennom sin aktivitet har bidratt til å fremme næringslivet i Tynset.

I tillegg har juryen i år lagt vekt på at vinneren i tillegg til å drive godt også har vært offensive for å få til mer aktivitet og flere arbeidsplasser.

Tynset Bil & MC ble stiftet av Roar Nilsen og Knut Bjørkeng i 2001. Bedriften har nå sju ansatte inkludert en lærling. Omsetningen for 2018 ligger an til å bli på 22 millioner kroner.

– Vi ligger også an til å få et bra resultat. Men hvor mye vet vi ikke før året er omme, sier Nilsen.

– Nå har vi også blitt miljøfyrtårn-bedrift, så at vi får prisen er nok en del av totalpakka, legger han til.

Faglig kompetanse og kvalitet

Prisvinneren selger blant annet ATVèr, UTVèr, snøscootere og motorsykler. I tillegg leder de varer og tjenester til privatpersoner, landbruket, entreprenører, kraftselskaper og offentlig sektor.

Juryen uttaler at Tynset Bil & MC vektlegger faglig kompetanse og kvalitet, personlig kontakt og stor grad av service, og har opparbeidet seg et godt omdømme blant sine kunder.

– De har klart å levere sine tjenester slik at både små og store kunder føler seg ivaretatt. Juryen har lagt merke til bedriftens lidenskap for det de holde rpå med. De utvikler seg stadig med blant annet netthandel og nye lokaler. Tynset Bil &MC representerer en av mange dyktige bedrifter innenfor handel på Tynset. De er viktige bidragsytere i utvikling av kompetanse og arbeidsplasser i vår region, heter det.

Overrekkes onsdag

Med tildelingen vil juryen vise at man har lagt merke til og setter pris på engasjementet og den positive optimismen som ligger bak virksomheten. Den håper at prisen er til inspirasjon og glede, og samtidig en motivasjon til videre utvikling.

– Feiring blir det ikke før onsdag. Da kommer juryen på vårt kontor i Elvegata for å overreke prisen og kake til de ansatte. Den offisielle utdelingen finner sted under åpningen av Tynsetmartn i Tynset kulturhus senere på kvelden, sier Roar Nilsen.