Scott 550 Crosshjelm

Den nye SCOTT MX550 er en high-end hjelm som setter en ny standard for ventilasjon og sikkerhet. Utstyrt med de nyeste sikkerhetsteknologier som MIPS og Conehead konstruksjon, samt den nye ventilasjonen med strategisk plasserte ventiler gjør at du vil du føle deg komfortabel og sikker gjennom hele turen. Pris 2799,-

 

 

 

 

 

Scott Prospect brille

Scott Prospect brille er et høydepunkt blant snøscooterbriller. Med maksimalt synsfelt på grunn av den ekstra høyden på linsen og med SCOTT lens-lock system som gjør at linsen sitter i rammen uansett hvilken innvirkning som kommer fra utsiden. Pris 1299,-

 

 

 

 

 

 

 

Scott Shell Pro jakke & bukse

Shell Pro jakke & bukse er en meget lett skalldress fra Scott. Med ventilasjon og pustende 4-veis stretch er dette en perfekt kjøredress. Tilgjengelig både til herre og dame.