POLARIS® 2.5 ATV VINSJ

Polaris® 2,5 ATV vinsj kobles direkte til Polaris® ATV ledningsnett, noe som gjør installasjonen rask og enkel. Du vil lure på hvorfor du noen gang kjørte uten denne Polaris® vinsjen – det er som et ekstra sett med hender som hjelper deg på jobben eller drar deg ut av gjørmen. Den helt forseglede motoren beskytter den mot elementene, slik at du kan arbeide med viten om at denne vinsjen vil fungere hver gang.

Se monteringsvideo vinsj her (engelsk)

 

GLACIER PRO® PLOGFESTE

Glacier® Integrated Plogfeste sørger for sikkert feste av plogbadet til plogrammen på din ATV. Fest til plogbladet, kjør det opp og det låser på plass. Det er nøkkelen til å fullføre plogsystemet på en Polaris® ATV. Dens enkle, sterke design gjør at din ATV er klar for snø og tøffere utfordringer.

 

ROBUST PLOGRAMME

Glacier® PRO Plogramme er designet for å gjøre Polaris® Sportsman® ATV til en mer effektiv plogmaskin. Den smarte, effektive designen gir mulighet for bruk av høyere blader og bidrar til å gjøre plogen mer manøvrerbar. Den støtter ekstra Polaris® plog-tilbehør, noe som gjør det enkelt å oppgradere.

 

 

 

POLARIS®

PLOGBLAD 60

Med denne 60-tommers snøbladet, vil du kutte store plogingsjobber ned til størrelse raskt og enkelt. Polaris-konstruksjonen sikrer at dette brede, robuste bladet monteres enkelt og sikkert på enhver Polaris plogramme. For forbedret allsidighet og ytelse, sjekk ut Polaris Engineered plogtilbehør. Plogbladet krever en plogramme og monteringsfeste/plogfeste for et komplett plogsystem.

Se monteringsvideo snøskjær her (engelsk)

 

* Tilbud inkl moms og montering. Gjelder Sportsman 570 SP/EPS/Touring. Vi reserverer oss for utsolgte varer, trykkfeil og prisjusteringer. Kan ikke kombineres med andre tilbud.

Kampanjen gjelder til 30/11 eller så langt lageret rekker.